Albufeira-Klubben

Milky Way


Vi är alla aktiva på olika vis, individuellt eller i grupper.

Utan att på något vis försöka vara kompletta med alla olika aktiviteter, finner du nedan några förslag och kontakt uppgifter om du är intresserad.

Har du några ideér, så skicka oss gärna ett brev med dina tankar. Klicka här för "Kontakt".

Allt deltagande sker på egen risk.

Boule
Bridge


Boule är ett spel som säkert är känt av de flesta och är både en fin motion och ett enkelt sätt att träffas under trevliga former.


Om du är intresserad, klicka här för mer information. Du kan även kontakta Thomas Pehrsson på e-mail eller på telefon +46 708 654 900 så berättar han mer.Efter detta långa, påtvingade och utdragna avbrott av våra regelbundna vandringar, har vi beslutat att inte starta upp Milky Way igen. Sedan starten hösten 2016 till den sista vandringen våren 2020, har vi tillsammans, under 21 vandringar gått 490 mil och samlat in 2.175 € till barn- och ungdomsprojektet i Albufeira.

Vi tackar er alla som deltagit i trevliga vandringar och luncher. Det har varit mycket roligt att gå tillsammans och träffa både nya och gamla vänner.


Om någon är intresserad att ta över Milky Way är det naturligtvis bara roligt. Du/ni som är intresserade är välkomna att kontakta oss här, så berättar vi mer.


Tack än en gång för alla trevliga vandringar.

Hälsningar Cilla och Ante.


Många känner till och kanske spelar detta intressanta kortspel. Är ni intresserade och är intresserade av vad som finns i trakten och var man kan spela, så delar Birgitta gärna med sig av sina erfarenheter.


Kontakta gärna Birgitta på e-mail eller telefon +46 732 022 999


Aktivt liv

Det finns mycket forskning som visar att ett aktivt liv förebygger sjukdomar, ger trivsel och skapar förutsättningar för en god hälsa.


Känner du att du vill lära dig portugisiska och vill göra det tillsammans med andra och i goda vänners lag?

Tillsammans med en lokal lärare arrangerar vi emellanåt en intensivkurs i portugisiska.

Om du är intresserad eller har frågor kontakta Ann med e-mail.


Om ni vill ha privatlektoner eller arrangera på egen hand, så har vi sammanställt kontaktuppgifter på de leverentörer med vilka vi har erfarenhet.

Ni är välkomna att kontakta dem om ni önskar. Klicka här för att se kontaktuppgifter.

Klicka här för att läsa senaste nytt från ISTA om kurser.

Portugisiska
DamklubbenDamklubben vänder sig till damer som vill lära känna andra under enkla trevliga former. Vi träffs sista onsdagen i månaden kl 12. Om du är intresserad hittar du oss på  FB Albufeira Damklubb.


Agneta Holmgren är kontaktperson och du når henne på e-mail.

Fredagsmingel


När du har lust att träffas under enklare former, ta en drink eller fika så har vi Fredagsmys varje vecka. Platser kan alternera och just nu träffas de som har lust på The Three Harps i gamla stan.

Vi samlas från 18:00 och stannar hur länge man vill eller hittar på annat under kvällen. Det är upp till var och en om man vill äta, gå hem eller "hang around".


Adressen är R. Alves Correia 14, 8200-090 Albufeira.

Walking Football


Walking Football är kanske något för dig som spelar eller har spelat fotboll och numera tar det lite lugnare. Grundreglerna är att man får inte springa och bara röra bollen tre gånger vid varje passningstillfälle, så kallad "three touch", dessutom ska man ha fyllt 50 år!


Om du är intresserad, kontakta Sonne med e-mail eller på telefon +351 968 166 483, så kan han berätta mer.


Padeltennis är den snabbast växande racketsporten i världen. En fantastiskt rolig och social motionssport. Det är enkelt att komma igång, alla kan spela. I Albufeira finns det ett par banor med bra standard och som går att förboka.


Om du är intresserad, kontakta Per-Erik Stridsman på e-mail eller på telefon +46 705 442 850.

Padeltennis

Mölkky är ett trevligt spel med enkla regler. Vi träffas varje tisdag kl. 10 i Parque da Alfarrobeira

och spelar ett par timmar, med avbrott för en kaffe på Café Alfarrobeira. All information och anmälan till spel sker via WhatsApp.

Skicka ditt namn och mobilnummer till Margaretha Gadnell med e-mail så kommer du med i listan.


Här hittar du mer om Mölkky.


Välkommen!Mölkky
HerrklubbenHerrklubben samlas under lättsamma former med rullande värdskap ca 4 ggr/år. God mat och dryck är självklara ingredienser liksom någon lättsam aktivitet. Men det mest centrala är att ha trevligt och glatt ihop i goda vänners lag.


Om du vill anmäla dig, kontakta Jonas Nilsson på e-mail eller telefon +46 705 421 166