Albufeira-Klubben

Milky Way


Vi är alla aktiva på olika vis, individuellt eller i grupper.

Utan att på något vis försöka vara kompletta med alla olika aktiviteter, finner du nedan några förslag och kontakt uppgifter om du är intresserad.

Har du några ideér, så skicka oss gärna ett brev med dina tankar. Klicka här för "Kontakt".

Allt deltagande sker på egen risk.

Boule
Bridge


Boule är ett spel som säkert är känt av de flesta och är både en fin motion och ett enkelt sätt att träffas under trevliga former. Mer information kommer framöver.


Om du är intresserad, klicka här för mer information. Du kan även kontakta Rolf Polbratt på e-mail eller på telefon +46 730 313 267 så berättar han mer.Efter detta långa, påtvingade och utdragna avbrott av våra regelbundna vandringar, har vi beslutat att inte starta upp Milky Way igen. Sedan starten hösten 2016 till den sista vandringen våren 2020, har vi tillsammans, under 21 vandringar gått 490 mil och samlat in 2.175 € till barn- och ungdomsprojektet i Albufeira.

Vi tackar er alla som deltagit i trevliga vandringar och luncher. Det har varit mycket roligt att gå tillsammans och träffa både nya och gamla vänner.


Om någon är intresserad att ta över Milky Way är det naturligtvis bara roligt. Du/ni som är intresserade är välkomna att kontakta oss här, så berättar vi mer.


Tack än en gång för alla trevliga vandringar.

Hälsningar Cilla och Ante.


Aktivt liv

Det finns mycket forskning som visar att ett aktivt liv förebygger sjukdomar, ger trivsel och skapar förutsättningar för en god hälsa.


Känner du att du vill lära dig portugisiska och vill göra det tillsammans med andra och i goda vänners lag?

Tillsammans med en lokal lärare arrangerar vi emellanåt en intensivkurs i portugisiska.

Om du är intresserad eller har frågor kontakta Ann med e-mail.


Om ni vill ha privatlektoner eller arrangera på egen hand, så har vi sammanställt kontaktuppgifter på de leverentörer med vilka vi har erfarenhet.

Ni är välkomna att kontakta dem om ni önskar. Klicka här för att se kontaktuppgifter.

Klicka här för att läsa senaste nytt från ISTA om kurser.

Portugisiska
DamklubbenDamklubben vänder sig till damer som vill lära känna andra under enkla trevliga former. Vi träffs sista onsdagen i månaden kl 12. Om du är intresserad hittar du oss på  FB Albufeira Damklubb.


Agneta Holmgren är kontaktperson och du når henne på e-mail.

Fredagsmys


När du har lust att träffas under enklare former, ta en drink eller fika så har vi Fredagsmys varje vecka. Platser kan alternera och just nu träffas de som har lust på "gamla King Carvery". Nya ägarna har piffat upp trädgården, mm. Nytt namn "Yolo Lounge". Vi samlas från 18:00 när de öppnar.

Restaurangen har restriktioner som vi måste följa. GLÖM INTE att ta med din mask! Man stannar hur länge man vill eller hittar på annat under kvällen. Det är upp till var och en om man vill äta, gå hem eller "hang around".


Adressen R. dos Violas 21, 8200-189 Albufeira (Gamla stan alldeles vid Torget ca 25 m). Välkomna!!Walking Football


Walking Football är kanske något för dig som spelar eller har spelat fotboll och numera tar det lite lugnare. Grundreglerna är att man får inte springa och bara röra bollen tre gånger vid varje passningstillfälle, så kallad "three touch", dessutom ska man ha fyllt 50 år!


Om du är intresserad, kontakta Sonne med e-mail eller på telefon +351 968 166 483, så kan han berätta mer.


Padeltennis är den snabbast växande racketsporten i världen. En fantastiskt rolig och social motionssport. Det är enkelt att komma igång, alla kan spela. I Albufeira finns det ett par banor med bra standard och som går att förboka.


Om du är intresserad, kontakta Carl på e-mail eller på telefon +46 708 205 800.

Padeltennis

Herrklubben består av gentlemen med glimten i ögat och leksinne i behåll. Vi träffas för samkväm och aktiviteter av olika slag 1 ggr/mån som avslutas med en middag på en av stans barer.


Skicka ditt namn och mobilnr till Peter Sandgren på e-mail, så läggs du in i vår WhatsApp grupp.

Herrklubben


Häng med på inspirerande jympapass med Tina Kockum. Det är övningar så att alla kan hänga med och passen är otroligt uppskattade.


I och med situationen med Covid-19 körs passen via Zoom.


Om du är intresserad, kontakta Tina med e-mail, så skickar hon en länk till dig med inbjudan till passet via Zoom.


Välkomna!!


Jympa med Tina

Mölkky är ett trevligt spel med enkla regler. Vi träffas varje tisdag kl. 10 i Parque da Alfarrobeira

och spelar ett par timmar, med avbrott för en kaffe på Café Alfarrobeira. All information och anmälan till spel sker via WhatsApp.

Skicka ditt namn och mobilnummer till Margaretha Gadnelll med e-mail så kommer du med i listan.


Här hittar du mer om Mölkky.


Välkommen!


Vi startar igen den den 5:e oktober 2021 kl. 10:00!

Mölkky