Albufeira-Klubben


Lunch i Albufeira


Vi träffas normalt klockan 12.30 på den restaurang som är vald utav värdarna och anges nedan.

Lunchen inkluderar förrätt, varmrätter, dessert, vin och kaffe. Pris, tid och plats kan variera från gång till annan och framgår nedan.

Priset är per person och inkluderar dricks. Vid anmälan var god ange namn på alla de som kommer.


Väl mött då! Vänligen styrgruppen för Albufeira-klubben


Hösten 2022

Ni som funderar på att vara värdar för en lunch, fyll i det när ni skickar ert intresse.

För er som är värdar eller ni som är intresserade att vara värdpar, så har vi samlat erfarenheter, tips och riktlinjer i ett dokument. Klicka här, så kan ni läsa eller ladda ner.


TIPS FÖR LUNCH VÄRDAR


Julfest

Som vi tidigare kommunicerat kör vi julfesten den 3/12. Vi startar med mingel kl. 18:30. Platsen är hotell Paraiso i Albufeira. Klicka här för vägbeskrivning.

Vi kommer att ha en festkommitté, en musiker (70-80-tals musik) och som tillägg även Spotify. Det ska bli mycket sång och dans!

Menyn kostar 46 Euro/person. Till det kommer "barn-femman". Totalt 51 Euro/person. Musikern kostar ca 100 Euro. Om vi blir tillräckling många står hotellet för kostnaden, i värsta fall kan det bli ytterligare 1-2 Euro/person. Vi återkommer med exakt information när vi vet hur många som kommer.

Inga växlingar kan göras. Antingen jämna pengar eller den som vill runda av uppåt och skänka mer till barnen i Albufeira får JÄTTEGÄRNA göra det.

Anmälan är bindande och skall ske senast 25:e november. Sker avanmälan efter detta datum måste avgiften betalas.


Meny


0%

Du kommer att få en bekräftelse på att vi mottagit ditt mail.

Klicka här för övrig kontakt.

Länk till Meny